Všetky práva vyhradené
©2016, TVnitrička
REDAKCIA
Filip Lyko
kameraman
REDAKCIA
Ondrej Sklenár
kameraman
REDAKCIA
Mgr. Mária Geierová
produkcia
REDAKCIA
Mgr. Dominika Lörincová
moderátorka / redaktorka
REDAKCIA
Saša Brixová
redaktor
REDAKCIA
Soňa Kušnírová
redaktorka
REDAKCIA
Mgr. Tatiana Timková
moderátorka
REDAKCIA
Miriam Poláková
redaktorka
REDAKCIA
Mgr. Peter Bednár
kameraman
REDAKCIA
Silvester Roštár
Redaktor
REDAKCIA
Ing. Michal Chrenko
kameraman
REDAKCIA
Mgr. Jozef Jurík
Moderátor redaktor
REDAKCIA
Ing. Michal Hrivnák
kameraman

Galéria chutí s Jánom Škorcom 21. augusta 2018, Pridal: Ondrej Sklenár

Ďalšia časť relácie Galéria chutí je tu. Okrem príjemných rozhovorov, vtipných momentov na Vás čakajú dva úžasné a chutné recepty.

Losos v lístkovom ceste

150g filet z lososa bez kosti a kože

Lístkové cesto

Tymián, mletý rozmarín, soľ, čierne korenie

Olej

Fenikel

Slivky

Vajíčko

Čerstvý šalát + holandská omáčka

 

Filet ochutíme tymiánom, rozmarínom, soľou a čiernym korením a dáme restovať na olej do panvice. Rozvaľkáme si lístkové cesto, do prostriedku dáme trochu nastrúhaného feniklu, natenko pokrájané čerstvé slivky a navrch restovaný filet z lososa. Celé to zabalíme do lístkového cesta, dáme do zapekacej misy (do ktorej môžeme dať papier na pečenie) a potrieme rozšľahaným vajíčkom. Pečieme približne 15-20 minút na 180 stupňoch. Podávame s čerstvým šalátom a Holandskou omáčkou.

 

Smažená zmrzlina

Vanilková zmzlina

Kukuričné lupienky

Škoricový cukor

Vajcia, olej

 

Zo zmrliny spravíme kopčeky a dáme do mrazáku, keď sú poriadne zmrazené, obalíme do škoricového cukru, dáme do rozšľahaného vajíčka a obalíme v kukuričných lupienkoch. Dáme späť do mrazničky. Keď sú kopčeky poriadne zmrazené, dáme ich do horúceho oleja a smažíme približne 20 sekúnd. Môžeme podávať so slivkovým lekvárom.

Komentáre

Článok zatiaľ nikto nekomentoval. Buďte prvý!

Naši partneri