Všetky práva vyhradené
©2016, TVnitrička

Galéria chutí v Metre 2. novembra 2018, Pridal: Ing. Michal Chrenko

Uličkami Metra to rozvoniavalo! Šéfkuchár Artinu a kuchár Metra Vám v ďalšej časti relácie ukážu niekoľko spôsobov ako pripraviť morské živočíchy. (A to nielen ryby!) Nechajte sa inšpirovať.

Sumček Africký na krémovom krupote – recept pre 4 osoby

2 ks sumček africký filet (1ks cca 200g)

500g jačmenné krúpy č.3

200g čerstvé, alebo mrazené huby

3ks šalotka

200ml biele víno – suché

Soľ

korenie

olivový olej

200ml smotana na šlahanie

maslo

Sviečková z Islandskej tresky na koreňovej zelenine a tekvicové pyré – recept pre 4 osoby

1 ks Sviečková z islandskej tresky cca 500g

8ks baby mrkva – žltá, oranžová, fialová

8ks baby cvikla

1ks Tekvica hokaido

Maslo

Limetka

Olivový olej

Soľ

Korenie

Komentáre

Článok zatiaľ nikto nekomentoval. Buďte prvý!

Naši partneri