Všetky práva vyhradené
©2016, TVnitrička
REDAKCIA
Ladislav Tóth
kameraman
REDAKCIA
Mgr. Mária Geierová
produkcia
REDAKCIA
Mgr. Soňa Šimorová
šéfredaktorka
REDAKCIA
Michal Polakovič
kameraman
REDAKCIA
Miriam Poláková
redaktorka
REDAKCIA
Nikoleta Kováčová
redaktorka/moderátorka
REDAKCIA
Mgr. Peter Bednár
kameraman
REDAKCIA
Mgr. Jozef Jurík
moderátor/redaktor

Gabor Maté prichádza prvýkrát na Slovensko 11. júla 2024, Pridal: Nikoleta Kováčová

Významný kanadský lekár a terapeut s maďarskými koreňmi, autor bestsellerov a odborník na traumu, stres a detský vývoj sa slovenskému publiku predstaví na konferencii Mýtus normálnosti: Trauma, choroby a liečenie v toxickej kultúre.

Jeho prednáška 14. septembra 2024 v A4 studio Film, TV studio & event house bude zameraná na zdieľanie kľúčových poznatkov z jeho kariéry. Dr. Gabor Maté sa bude venovať významu traumy a emocionálnej straty pri vytváraní závislostí, ako aj mýtu normálnosti a vzťahu medzi osobným utrpením a tlakom súčasného života. 

Súčasťou bude aj praktický 3-hodinový workshop, kde predstaví svoj terapeutický prístup Súcitné dotazovanie. Vďaka nemu odhaľuje skryté úrovne vedomia, mentálnu klímu, potlačené emócie a telesné stavy. Účastníci sa budú môcť naučiť identifikovať a vyrovnať sa s vnútornými negatívnymi presvedčeniami, ktoré ovplyvňujú ich život.

Uznávaný autor a odborník

Gabor Maté je autorom piatich knižných titulov, ktoré hĺbkovo analyzujú zdravie a chorobu. Jeho výskum sa zameriava na vplyv detstva a traumy na život jednotlivca, ako aj na dynamiku vzťahu medzi traumou, stresom, závislosťami a depresiou. Jeho najnovšia kniha Mýtus normálnosti: Trauma, choroby a uzdravenie v toxickej kultúre je medzinárodným bestsellerom, ktorý čerpá z jeho bohatých odborných skúseností a dlhoročnej klinickej praxe.

Dokumentárny film Múdrosť traumy z roku 2021, kde Dr. Maté podáva jasné a citlivé vysvetlenie rozsahu svojich poznatkov o traume, získal obrovský úspech po celom svete.

Viac informácií o prvej návšteve Dr. Gabora Matého na Slovensku nájdete na webe organizátora.

Foto: https://drgabormate.com/

Komentáre

Článok zatiaľ nikto nekomentoval. Buďte prvý!

Naši partneri