Všetky práva vyhradené
©2016, TVnitrička
REDAKCIA
Miriam Poláková
redaktorka
REDAKCIA
Mgr. Peter Bednár
kameraman
REDAKCIA
Mgr. Mária Geierová
produkcia
REDAKCIA
Ladislav Tóth
kameraman
REDAKCIA
Mgr. Jozef Jurík
moderátor/redaktor
REDAKCIA
Nikoleta Kováčová
redaktorka/moderátorka
REDAKCIA
Michal Polakovič
kameraman
REDAKCIA
Mgr. Soňa Šimorová
šéfredaktorka

Galéria chutí s Jánom Škorcom 21. augusta 2018, Pridal: Ondrej Sklenár

Ďalšia časť relácie Galéria chutí je tu. Okrem príjemných rozhovorov, vtipných momentov na Vás čakajú dva úžasné a chutné recepty.

Losos v lístkovom ceste

150g filet z lososa bez kosti a kože

Lístkové cesto

Tymián, mletý rozmarín, soľ, čierne korenie

Olej

Fenikel

Slivky

Vajíčko

Čerstvý šalát + holandská omáčka

 

Filet ochutíme tymiánom, rozmarínom, soľou a čiernym korením a dáme restovať na olej do panvice. Rozvaľkáme si lístkové cesto, do prostriedku dáme trochu nastrúhaného feniklu, natenko pokrájané čerstvé slivky a navrch restovaný filet z lososa. Celé to zabalíme do lístkového cesta, dáme do zapekacej misy (do ktorej môžeme dať papier na pečenie) a potrieme rozšľahaným vajíčkom. Pečieme približne 15-20 minút na 180 stupňoch. Podávame s čerstvým šalátom a Holandskou omáčkou.

 

Smažená zmrzlina

Vanilková zmzlina

Kukuričné lupienky

Škoricový cukor

Vajcia, olej

 

Zo zmrliny spravíme kopčeky a dáme do mrazáku, keď sú poriadne zmrazené, obalíme do škoricového cukru, dáme do rozšľahaného vajíčka a obalíme v kukuričných lupienkoch. Dáme späť do mrazničky. Keď sú kopčeky poriadne zmrazené, dáme ich do horúceho oleja a smažíme približne 20 sekúnd. Môžeme podávať so slivkovým lekvárom.

Komentáre

Článok zatiaľ nikto nekomentoval. Buďte prvý!

Naši partneri